Blog

Blog, dovolenky a novoročné predsavzatia.

Napísané 5. Feb.

blog dovolenkaPremeškala som definitívne moje predsavzatie, že na dovolenke napíšem náš prvý firemný blog. Mala som skoro až filmovú predstavu, že budem sedieť na lehátku, piť kokosové mlieko, z diaľky sledovať moje tri deti a písať si. Nepodarilo sa. Teda podarilo sa všetko, až na to písanie. A tak sedím už doma na gauči, pijem horúci čaj, deti spia a vôbec to nevyzerá filmovo.

Je začiatok roka a musím sa priznať, že prvé dva kalendárne mesiace vôbec nemám rada, mám pocit, že je to podobné, ako keď skončí event, vy ho musíte zbaliť, upratať, celý uzavrieť a porozmýšľať čo ďalej. Odkedy mám firmu, tento pocit mám vždy. Vždy si dávam takú pomyslenú čiaru, akože idem od začiatku, hoci je to blbosť, ale mne to tak funguje. Pracujem akože od nuly. Rozbehnem sa až na jar, s príchodom leta som už v pracovnom “švungu”. Jeseň a zimu mám najradšej, lebo to je pre nás najvyššia sezóna. Totálne nestíhame, padáme od únavy, ale je to nabíjajúce a strašne veselé. Takto nejak to ide dookola, ale zatiaľ som nikdy nemala pocit, že by to bola ubíjajúca rutina.

Keďže je však stále iba február a som v tej neobľúbenej rozbehovej fáze, tak ako všetko, pomaly sa rozbieha aj tento môj príspevok. Dokonca sa rozbehol tak pomaly, že je vlastne aj na svojom konci. A tak… THE END :-)