Blog

Dorotka

Napísané 12. Apr.

Dňa 4. apríla 2013, sa narodila mojej najmilšej branďáckej polovičke Katke druhá dcéra Dorotka. Dozvedela som sa to hneď ráno, lebo kto pozná Kaču, vie, že ona je schopná písať SMS-ky aj priamo z pôrodnej sály. Tak sa aj stalo, lebo správa ma zobudila o 6:00 A.M. Od rána sme mali vo firme sviatočnú a veselú náladu, lebo narodenie dieťaťa je naozaj veselé a určite aj sviatočné.

 Kto už deti má, vie, že príchod nového človiečika na svet je neopakovateľným a naozaj silným zážitkom. Pre matky obzvlášť. Nepochybne sú to aj moje najkrajšie, naintenzívnejšie chvíle v živote. Pamätám si dodnes ako som sa cítila a ako ma premkol pocit neskutočného šťastia, nekonečnej eufórie a štipky vzrušenia. A nič, vôbec nič ma netrápilo, to bol tiež pre mňa úplne nový pocit. Vedela som, že keby aj žaby z neba padali, tak ma v tom pocite neohrozí ani to. Mala som absolútnu pohodu na duši aj na srdci.

Mojej Katke preto prajem, aby si tieto prvé dni naozaj užila, aby ju nič a nikto pritom nevyrušil, lebo takýto zázrak sa nám prihodí iba párkrát za život.

Cmuk!

Nech si zdravá a šťastná Dorotka!!!

Teta Aja